COL·LABORACIONS

La Tribu Senoi col·labora de diferents maneres amb:

logo_mamalloca

www.mamalloca.es
Mama LLoca és un espai de maternitat i criança respectuosa ubicat a Mollet del Vallès. Està format per una botiga (joguines fusta, roba lactància, porta nadons…), un centre d’activitats (ioga embaràs i nadons, estimulació musical, hipopressius, primers auxilis, BLW…) i un espai de teràpies (osteopatia pre i post natal, fisioteràpia sol pèlvic, assessora lactància).


logo-ludus

El nostre projecte educatiu forma part de Ludus, un directori d’educació alternativa d’Espanya.


logo-movimiento
Terapia Psico-Corporal Núcleo y Movimiento (Terapia PCNM)
Formación de terapeutas y Terapia Psico-Corporal Núcleo y Movimiento para recuperar el Movimiento Nuclear: “La vida es movimiento”.
Terapia psico-corporal profunda para bebés, sus familias, niños o niñas, adolescentes y adultos en sesiones individuales. Reparación de traumas de nacimiento. Terapia de grupo y pareja. Supervisión para terapeutas, educadores, maestros y profesores. Formación de terapeutas en todas estas terapias.

logo-xell

Sóm projecte emergent a la Xarxa d’Educació Lliure.


logo-cos

COS és una Cooperativa sense ànim de lucre que ofereix serveis de salut per a tota la família i durant totes les etapes de la vida. A COS fonamenten la seva activitat en tres eixos bàsics: medicina integrativa i col·laborativa, autogestió de la salut i mutualisme solidari.


logo-larrel

L’Arrel és un centre d’acompanyament respectuós on donen suport a la concepció, la maternitat i la criança. Amb escoleta d’educació lliure i vivencial per infants de 0 als 3 anys.

logo-migjorn


logo-ccvallvidrera


logo_cclesplanes