ESCOLA DE PARES I ACOMPANYANTS

Existeix molta informació important, per a aprendre a acompanyar la infància saludablement, en diversos cursos, conferències i/o tallers. Ens sembla molt interessant ajuntar-la tota, íntegrament, en una sola formació, per saber tot el que cal per acompanyar les persones més importants de la nostra vida. De la mà de grans professionals.

La nostra motivació per posar en marxa la formació, sorgeix de les nostres ganes d’aportar i compartir els nous coneixements, metodologies i pràctiques en l’acompanyament de la infància que hi ha i que pocs ens expliquen.
Durant la nostra vida, el nostre procés de formació i en les nostres maternitats ens hem adonat de la manca d’informació fefaent per acompanyar aquesta etapa tan delicada i transcendent de manera saludable, alhora que els milers de mites que l’envolten.

El nostre desig és fer arribar els nostres coneixements a mares, pares i acompanyants de la infància interessats en facilitar als infants una vida saludable i plena.

Per fer-ho comptem amb la col·laboració d’un equip multidisciplinari de professionals, que us aportaran els seus coneixements en els diferents àmbits de forma familiar.

Amb tot plegat, busquem també crear Tribu per a que les famílies i acompanyants a la infància puguin viure aquestes etapes de forma acompanyada i amb el recolzament que considerem essencial per poder brindar la mirada que els nenes i nenes necessiten.

Per veure els professionals fes clic aquí

separation-marededia

A qui es dirigeix

Aquesta formació va dirigida a totes les persones interessades en adquirir els coneixements i els recursos necessaris per a acompanyar saludablement la infància, des de la concepció fins l’adolescència. Alhora, la formació també s’adreça a aquells que vulguin esbrinar com els va afectar l’acompanyament del que van gaudir en la seva infància, i poder saber quins efectes aquesta va tenir en la formació de la seva personalitat, així com per obtenir les eines necessàries per poder treballar aquestes repercussions.

separation-marededia

Contingut

Per dur-ho a terme hem elaborat curosament la temàtica del curs, que tracta la infància més primària, període que va des del moment en que decidim ser pares fins a l’any de vida del nadó, fins les etapes posteriors, des de l’any fins els 6 anys, sempre amb una mirada sistèmica cap a l’adolescència i adultesa.

En aquestes formacions revelem el funcionament i les necessitats pròpies de cada fase del desenvolupament humà, descobrint, alhora, com repercuteix l’acompanyament parental en la personalitat adulta, facilitant així la prevenció de carències i traumes i, fins i tot, donant eines per reparar-los posteriorment en cas necessari, facilitant que els nens i nenes creixin amb tota la seva salut i felicitat.

Aquí tens un resum del temari:

escuela_temari-web